Ingen cliffhanger

Det är inte velighet som gör att jag dröjer med att berätta hur jag tänker fortsätta med mitt bloggande, och inte är det någon cliffhanger heller. Det är att jag förra veckan började skola in Filurpojken på dagis, men fick avbryta på grund av magsjuka som nästan hela vår familj har haft i tur och ordning, och även halva barngruppen på hans avdelning och hela personalstyrkan. Den här veckan har vi börjat om med inskolningen men det känns inte så bra så det tar hela min energi just nu. Ville bara berätta det. Tänker mig att jag återkommer nästa vecka eller så, när vi i bästa fall äntligen är klara och jag får både mer tid och mer ork.

4 reaktioner på ”Ingen cliffhanger

    1. Ja, GUD vad jag hoppas att alla ska få vara friska ett ordentligt tag framöver nu. Jag tror att ännu en omgång av någonting skulle ta kål på mig. Och ja, jag hoppas att det ska funka med dagiset också, även om det känns väldigt svajigt just nu. Håll tummarna!

      /Linda

    1. Ja, det har varit två riktigt tuffa veckor. Och vi är alla förkylda igen – förstås – men efter en omgång kräksjuka kan man trots allt känna sig lite tacksam över något så simpelt som en enkel liten förkylning 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.