En låååång, lycklig utandning

Nu är det äntligen klart. Visserligen har hela familjen insjuknat i förkylning och/eller något som möjligen skulle kunna vara vattkoppor. Och visserligen är lägenheten fortfarande fylld med kartonger och kassar och saker som vi packade ner inför fotograferingen och som vi inte orkat packa upp. Men vi har gjort den jävla fotograferingen. Och fint blev det. Vi tittade på bilderna i fotografens kamera lite snabbt innan han gick, och jag kom på mig själv med att tänka: ”Vilken fin lägenhet, där skulle jag verkligen vilja bo!”

Jag lade ner löjligt mycket tid på blombuketterna – det är en av mina riktigt svaga punkter. Jag ÄLSKAR blommor.

IMG_1366 (2)

IMG_1382 (2)

 

19 reaktioner på ”En låååång, lycklig utandning

 1. Där skulle jag också vilja bo! 🙂 Vad skönt att ni fick det överstökat till slut och kul att det blev så bra. Blombuketterna ser nonchalant proffsiga ut. Krya på er!

  1. Tack! Nonchalant proffsiga var nog exakt det jag var ute efter faktiskt 🙂 Så SJUKT skönt att det är över. Om det inte vore för den lilla förkylningen så skulle jag fortfarande vara överlycklig.

 2. Åh vad skönt att det är över. Och du lyckades verkligen med buketterna, speciellt den vita. Lycka till. Hoppas att ni får äckligt mycket pengar nu. Kram

  1. Den vita var min favorit också, jag älskar de där rufsiga, helt galna pioner. Och vita syrener. Och allt annat i den. Jo, äckligt mycket pengar är vad jag också hoppas på, men först måste vi ju hitta någon annan stans där vi vill bo. Inte det lättaste 😉

 3. Hahaha, trodde det var manuset som var klart! 😉 Men himla fina buketter! Nu får vi hålla tummarna för att de kammar hem ett fint pris också.

  1. Hahaha! – mitt manus klart. Det var optimistiskt av dig. Ja den dagen blir det nog till och med ett glädjevrål, och inte bara en utandning.

  1. Ja superskönt 🙂 Jag kan nog bara göra en sådan bukett om du kommer hit, för allt utom pionerna kommer som sagt från vår gård. Svårt att få dem att hålla sig under en hel tågresa 😉

 4. Vad skönt att det är klart! Nu håller jag tummarna för att det perfekta huset uppenbarar sig snart 🙂

  1. Tack för de tummarna! Jag tror verkligen att de behövs, för än så länge har vi inte sett till något perfekt hus. Det verkar finnas en hel oändlighet av operfekta hus, dock 🙁

 5. Hoppas ni har tillfrisknat och får njuta lite av sommaren nu. Perfekta hus finns nog inte, som du skriver, men ibland kan man överfallas av en sorts hemkänsla och då gör det mindre att man måste kompromissa.
  Vi trivs till exempel i vårt lilla hus. Nackdelarna är väldigt få förråd och en trafik som blir värre för varje år. Men allt annat talar för dess fördel. Jag får säga som min man som menar att allt kommer att bli perfekt den dagen alla har gått över till elbilar. Fast då är vi väl redan lomhörda 🙂

  1. Ja, du har helt rätt. Hemkänslan är det viktiga, och man kan liksom aldrig veta helt vart den kommer infinna sig, eller varför. Men det är den jag väntar på. Om det bara känns rätt med det som är viktigt, så kan jag tänka mig att kompromissa med en hel del. För vår del är det läget som är lite problematiskt, vi vill gärna flytta närmare min mamma som bor i Vagnhärad, och då blir sökradien inte särskilt stor. Men jag håller tummarna för att någon där i trakten ska vilja sälja ett fantastiskt hus till oss!

 6. Jag älskar också blommor! Till vårt bröllop gjorde jag bordsdekorationerna själv. Det är gott för själen att få vara kreativ med växter – liksom ord 🙂
  Skönt för er att den där fotograferingen är överstökad. Krya på er <3

  1. Ja, det är verkligen gott för själen! Ibland (eller faktiskt nästan alltid) tycker jag att det är ännu härligare med blommor, det kräver inte samma typ av eftertanke, det är mer att bara göra – titta – göra – titta, och sedan bli nöjd 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.