Hyacinthäng

Mitt mål med den här månaden och framförallt julen var och är uttryckligen: Att baka ett pepparkakshus med dottern (check!). Att få ligga på min bäddade säng (check!) i mitt välstädade sovrum (…) och skriva på mitt manus (…) i lugn och ro (…) och äta chokladpraliner (check!) medan jag luktar på hyacinterna i fönstret (check!). För den som behöver ett förtydligande betyder det alltså att jag ligger på min bäddade säng och äter praliner medan jag luktar på hyacinterna. Det är inte direkt någon lugn och ro, inte välstädat och något manus har jag inte orkat med att ens öppna. Den allmänna julstressen som jag försökt undvika har ändå tagit ut sin rätt, och tillsammans med en liten förkylning har den gjort mig ganska matt.

Men jag vilar mig och dricker ett glas vin och drömmer om vilka böcker jag ska läsa när jag skickat iväg mitt manus till Liv på testläsning, och funderar på hur jag skulle kunna förbättra min blogg på olika sätt. Men mer om det någon annan gång. Lite sent önskar jag er alla en god jul och härliga lata dagar eller vad det nu är ni mest av allt önskar er!

 

Fönstret

Sängbordet

10 reaktioner på ”Hyacinthäng

  1. Ja, jag vet att många tycker att städning är överskattat. Inte jag, dock 🙂
    God jul till dig också!

  2. God fortsättning! Vi har haft härliga dagar, om än inte särskilt lata. Lilla har lärt sig packa upp paket och dansa Små grodorna med rätt rörelser. Och jag har inte skrivit en rad (mer än lite dagbok) men drömmer om kommande projekt.

    1. God fortsättning till er också! Packa upp paket är en väldigt viktig skill. Den har man nytta av hela livet 🙂 Och drömmandet är ju faktiskt en del av skrivprocessen, så lycka till med fortsatta drömmar! Det kommer en dag för själva skrivandet också.

    1. God fortsättning till dig också! Ja, kroppen låter mig inte riktigt göra så mycket just nu. Det svåra är att ta det med ro. Men jag försöker 🙂

  3. Hej, vad roligt att du hittat hit! Ja, vi har nog haft en ganska härlig jul trots allt. Kul att du gillar bilderna – jag är väldigt förtjust i blommor 🙂

    Tack för peppet!

    Din URL verkar inte fungera, så titta gärna in igen så att jag kan försöka hitta till din blogg också, för jag gissar att du ändå har en?

    /Linda

  4. Hehe – ja det gäller ju att tänka positivt. Lugn och ro och välstädat kan det hända att jag lyckas med lagom till påsk, men mitt manus vill jag gärna skriva på lite tidigare. Just nu har jag stora planer för imorgon!

    Kul att du tittade in här 😉

    /Linda

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.