Äntligen har jag mitt hus

Ni som följer mig på instagram vet ju redan allt som hänt sedan sist, men ni som inte gör det:

Vi har köpt ett hus, sålt vår lägenhet, och NU HAR VI FLYTTAT.

Därav den totala radiotystnaden här under så lång tid. Man skulle kunna tro att allt det här köpandet, säljandet och flyttandet bara är praktiska saker som går att bocka av på en lista (det är de ju förstås också, på sätt och vis), men för mig är de otroligt känslomässiga och krävande på alla plan, vilket helt enkelt resulterat i noll procents bloggande under hela processen. Nu hoppas jag på bättre tider.

Vi håller som bäst på och packar upp och skolar in barnen på förskola och skola, och allt är nytt och rörigt och osäkert och härligt samtidigt.

Hur har ni alla haft det i sommar?

11 reaktioner på ”Äntligen har jag mitt hus

  1. Det är verkligen otroligt stort! På så många olika sätt. Och det är ofantligt mycket att göra – men mest njuter jag av att ha så mycket plats (vi flyttade från 70 kvadrat till 180, så det är helt galet stort)!

 1. Det är så roligt med huset! Jag längtar efter att få se det på riktigt!

  Du vet ju redan lite om hur vi har haft det. Skrivmässigt har jag tagit det lugnare efter spurten och förlagsinskicket i slutet av juni, men jag har i alla fall fått ihop en novell till Skrivas sommartävling som jag just har skickat in. Nu tänkte jag ta tag i ungdomsfantasyboken som jag påbörjade i våras men lade åt sidan för att redigera klart.

  Något nytt om hemliga projektet? (Fast det kanske är ett eget inlägg.)

  1. Det är så roligt att du har tagit det lugnare skrivmässigt och ändå fått ihop en hel novell – så typiskt ditt sätt att se på saker 😉 Ska bli kul att höra hur det går med den! Och förstås, ännu roligare att få höra hur det går med utvecklingen av ungdomsfantasyboken, när du nu är redo att berätta mer!

   Än så länge är det intet nytt på hemliga projektfronten. En refusering från Bonniers (som ju var extremt väntat), men annars inget. Jag tänker på det som positivt. Att det kanske inte var helt tvärnej på de andra förlagen, och att de diskuterar saken – om de alltså ens har kommit till vår tur i ordningen, man vet ju aldrig.

 2. Hej Linda, grattis till huset! Vad roligt om du börjar blogga igen! Jag har också börjat lite smått (fast jag för ett år sedan slutade för gott 🙂 ) Antar att du inte har hunnit skriva så mycket. Hur gör du i höst? Kommer du att ha fasta skrivdagar?

  1. Hej och tack och ursäkta mitt extremt sena svar. Som svar på din fråga, SE MITT SENASTE INLÄGG!!! Tjoho! 🙂

 3. Jag som inte har insta missar både det ena och det andra märker jag så en dag så… ?Men wow, vad kul med flytt. Och en omställning som förstås kan ta på krafterna. Grattis iaf! ?
  Ser framemot fler inlägg framöver. Är såklart nyfiken på det gemensamma skrivprojektet. Har det också fått vila, likt bloggen?

  1. Det gemensamma skrivprojektet har fått vila, precis som bloggen. Både jag och Liv har haft fullt upp med annat, och det är något speciellt med att skicka in till förlag – det är liksom som ett litet avslut, och det känns helt rimligt att ta en paus medan man väntar, trots att det kanske inte är det smartaste egentligen, för vår det. Men vi behövde nog en paus. Så vi får se hur vi tar tag i saker framöver, vi väntar fortfarande på svar från de tre minsta förlagen vi skickade till.

 4. I sommar, har jag mest slarvat. Tänkte jag. Men det har jag ju inte. Jag har inte gjort så värst i skrivväg, men tydligen har jag tänkt för så fort hösten började så har jag kastat mig in i skrivandet. Att i sommar har jag tänkt utan att fatta det själv och nu är jag klar att sätta igång.

  1. Det är så härligt det där! Att hjärnan och ens undermedvetna liksom gör en massa grejer utan att man själv vet om det, och sedan plötsligt så levererar de! Hoppas du har fortsatt flyt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.