Nu kör vi, jag och Liv!

Den senaste veckan har familjen äntligen varit helt frisk (för första gången sedan mitten av januari), och jag och Liv redigerar vårt hemliga skrivprojekt som galningar inför att lämna det till respons om en vecka. Vårt mål har hela tiden varit att skicka in det till förlag innan sommaren, och när vi började inse att det kanske inte var ens i närheten av realistiskt med tanke på var i skrivprocessen vi befann oss, bestämde vi oss helt enkelt för att köra stenhårt ett par veckor, lämna texten på respons, och se vad vi får för åsikter från skrivvännerna. Det börjar kännas som att det kanske skulle kunna gå trots allt (vi har haft en del innehållsmässiga, tonmässiga och röd -tråd -mässiga genombrott), allt hänger på att vi verkligen får tid att skriva klart veckan som kommer. Så håll tummarna för oss!

Hur går det för alla er andra med skrivandet?

15 reaktioner på ”Nu kör vi, jag och Liv!

 1. Shit, vad kul! Inte för att man har den blekaste aning om vad det är ni skriver om, men det KÄNNS verkligen som om ni hittat rätt på något vis. Utgivning nästa!

  1. Tack för peppigheten! 🙂 Det ska bli SÅ roligt när vi äntligen kan få berätta ordentligt om alltihop.

 2. Håller tummarna för er! Och så vill jag förstås veta vad det handlar om. 🙂
  Skrivandet, alltså redigerandet, går extremt långsamt. Får försöka finna mig i att det är så det är. Jobb och lite annat kommer ju emellan – mest jobb tyvärr 😉

  1. Tack!

   Och ja, det är ju så där hela tiden. Livet och jobb och sånt. Hoppas det blir lite mindre jobb med jobbet framöver – åtminstone finns ju alltid semestern, eller? 😉

 3. Hej! Hittade hit, läste och förstod att jag hittat en skrivarsyster. Kommer definitivt att följa din resa! Vill du följa min så finns jag på
  Ommanskulle.blogspot.se

 4. Med mitt bloggläsande går det usligt. Så ser detta himla sent, men ååå vad härligt! Hoppas ni fixat och trixat med era hemligheter och jisses så nyfiken jag är!
  Och med mitt eget skrivande, just idag går det magnifikt!

 5. Ah, det var alltså dig Liv projektar med! Vad roligt, vad nyfiken jag blir, hur jag vill sitta som en fluga på väggen och se på hur det går för er! Den dagen vi kan klona oss (och genmanipulera oss) (och resa tillbaka i tiden) (till en rimlig kostnad) kommer jag absolut att göra det, så vinka åt mig där jag sitter strax till höger om gardinen!
  Fram till dess skriver jag vidare på min novellsamling om Robin, och det brukar gå bra fram tills jag tänker att jag ska skriva Bra, då går det lite sämre. Men det är fortfarande kul, och jag gillar honom fortfarande!

  1. Ursäkta mitt helt galet sena svar här, men jag har liksom haft en oplanerad långpaus från bloggandet, på grund av husflytt 😉 Kul att det går bra med skrivandet, och du har rätt förstås, man ska aldrig tänka att det ska bli Bra – det ger bara prestationsångest. Hoppas det fortfarande känns lika bra!

  1. Tack! Det är spännande, även om det är lite segt så här när vi skickat in, fått tre refuseringar och bara väntar på de sista 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.