Inte så skrivivrig skrivare

Sitter i soffan med en kopp te och tända ljus och lyssnar på min skrivare. Den skriver ut 456 sidor manus som jag ska lämna på testläsning till Liv imorgon.

Overkligt. Härligt. Läskigt.

Men det kommer nog ta hela natten, för inte är den särskilt ivrig, min skrivare. Så tur för mig att jag har en pigg och glad liten Filurpojke bredvid mig som gurglar och pratar och spottar ut nappen var tjugonde sekund.

10 reaktioner på ”Inte så skrivivrig skrivare

 1. Gott om sidor i ditt manus! Vad härligt och visst är det en helt annan känsla att sitta med pappershögen i handen sen. Tufft jobbat!

 2. Ja, det kommer nog bli lite drygt att försöka korta ner det sedan. Särskilt som det egentligen borde hamna närmare 500 sidor när exakt all text är klar. Men det är superhärligt! Det är verkligen något visst med papper 🙂

  1. Haha. Ja det är verkligen en ordentlig hög! Lite overkligt att se den 🙂 Fatta vad många timmars jobb som ligger bakom den. Och än är det långt ifrån färdigt.

 3. Vilken fin bild du målar upp, med gurglande filurpojke och en text som antar formen av ett pappersmanus.
  Vet du när ungefär du ska få tillbaka det med kommentarer?

  1. Jag vet inte alls exakt, men med tanke på hur tjockt det är så blir det någonstans mellan två och tre månader. Så någon gång i början av april eventuellt. Det känns både som väldigt lång tid att vänta, och som underbar och välbehövlig vila 😉

 4. Oooo, fy tusan vad spännande! Jag har ju precis vågat låta andra läsa, vet inte hur det är med dina fjärilar, men BRA JOBBAT ATT SLÄPPA TAGET! Och jag är övertygad om att Liv kommer att göra ett exemplariskt jobb.

  /Anna

  1. Det är klart att jag har en hel del fjärilar. Men jag är en sådan person som tycker om att låta folk läsa en text tidigt i processen, så länge de är helt införstådda med att den inte är helt färdig. Och jag är ju också fullkomligt övertygad om Livs exemplariskhet – vilket hjälper fjärilarna en hel del 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.