En chansning

Efter två nätter i rad med ungefär tre till fyra timmars sömn känner jag mig ganska säker på att det får vara slutpillat i mitt manus nu. Jag måste ju vara lite realistisk.

Så jag tänkte, en chansning, ingen av er därute som har ett supertips på hur man får en fyramånaders bebis att somna på kvällen?

11 reaktioner på ”En chansning

 1. Tyvärr är jag inte så mycekt till hjälp på bebisfronten.

  Men skulle det kännas bättre att lämna över manuset officiellt så snart som möjligt? Jag tror jag kan trixa mig fri på torsdag. Dock ej idag eller imorgon.

  KRAM!

  1. Jag skickade ett sms till dig med mina funderingar i frågan 🙂 Jag tror faktiskt att det skulle vara skönt, och torsdag är den dag den här veckan som passar mig bäst.

   Kram!

  1. Ja, det brukar fungera någorlunda på vår bebis, men dessvärre är det bara sambon som har körkort i vår familj 🙁

 2. Det var ett bra tag sen jag hade en fyramånaders bebis, men som jag minns det, så nä, det är kört. Om de inte sover, så sover de liksom inte. Min ena var sån, sov aldrig. Min andra sov hela tiden. Men den äldre som aldrig sov… Jag skrev inte så värst mycket då utan var mest bara zombie i mitt eget liv som inte kändes som ett liv alls.

  1. Ah, det är verkligen vidrigt. Zombie är ordet. Men Filurpojken sover egentligen bra när han väl somnat, det är bara att han har så sena vanor. Han somnar vi två och sedan vid fem väcker hans storasyster mig för att hon har mardrömmar/fryser/saknar mig/har tappat nappen. Suck. Men det blir ju bättre. Jag får trösta mig med det.

  1. Vår fläkt låter inte så mycket, men han verkar i och för sig bli väldigt glad när vi kommer ut i tvättstugan och det låter lite från alla möjliga maskiner. Den går dock bara att använda fram till nio på kvällen 🙂

   Men problemet är inte att han skriker eller är ledsen, bara att hans naturliga insomningstid verkar vara mellan ett och två på natten. Tillsammans med dotterns sätt att vakna och komma in och lägga sig klistrad mot mig någon gång mellan tre och sex blir det inte så bra. Men det är ju en fas, och det är väl det som gör att man står ut. Lite lättare ändå, så här med andra barnet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.