Christin Ljungqvist lottar ut Fågelbarn!

På sin blogg firar Christin Ljungqvist 1001 inlägg med att lotta ut tio exemplar av sin bok Fågelbarn. Om du vill vara med i utlottningen (och det vill du), läs mer här.

För er som inte har läst något av Christin måste jag säga ett par ord om Kaninhjärta, hennes debut, som jag läste i våras. Eller kanske är det inte ens boken jag vill säga något om, utan Christins sätt att skriva. Hon har ett språk och ett flyt i sitt skrivande som är nästan oöverträffat bland nästan allt jag läst på sista tiden. Hennes gestaltning är fullkomligt suverän och hennes berättande så ansträngningslöst och levande att man blir helt andlös.

Om jag säger att Kaninhjärta är det bästa jag läst i år (och då tävlar den med böcker som Tillbaka till henne av Sara Löwestam, Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson och Utan personligt ansvar av Lena Andersson – tre böcker jag verkligen älskade) så skulle det vara fullkomligt samt. Och om jag sade att Kaninhjärta är det bästa jag läst på kanske fem, eller tio år, så skulle det förmodligen också vara sant, även om det är lite svårare för mig att vara helt säker. Det jag vill säga är helt enkelt: Läs den! LÄS DEN!

Och kolla in hennes inlägg och var med i utlottningen ni också! Trots att jag inte läst Fågelbarn kan den ju inte vara annat än helt grym – jag hade tänkt köpa och läsa den i sommar men det blev inte av, och det kanske var tur. För tänk om jag blir en av de lyckliga som vinner den! Tänk om!

*håller tummarna*

2 reaktioner på ”Christin Ljungqvist lottar ut Fågelbarn!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.