Självporträtt

Har skrivit på min tenta om Englands 1600-talsteater hela dagen och känner mig nu lite trött och förkyld. Det går inget vidare med skrivandet, så jag tog helt enkelt ledigt ikväll och ritade färdigt ett självporträtt jag pysslat med i veckan. Inte hundra procent likt – näsan är lite för lång och käken lite för markerad – men ungefär så här ser jag ut, tror jag.

IMG_20151106_225313

6 reaktioner på ”Självporträtt

  1. Tack Eva 🙂

    Ja, jag tänkte att det var lite roligt att första bilden av mig mig här på bloggen fick bli ett självporträtt. Mindre representativt för hur jag verkligen ser ut, men en bild av hur jag ser på mig själv, kanske.

    1. Ja, jag undrar varför du har fått en ny? Jag vet inte om det kan vara att det var så länge sedan du kommenterade att sidan behandlar dig som en ny person. Men jag tror inte att den har gjort så förut…. Mystiskt. Din gamla gubbe var mer du, tycker jag 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.