Brist på personlig hygien och annat

Om ni undrar vad jag gör just nu och varför det är lite tyst här på bloggen IGEN fast jag lovat bot och bättring och fast jag har typ millioner inlägg som jag har tänkt skriva och som är nästan helt färdiga i mitt huvud?

Jo, jag skriver respons. Jag har läst Annas manus, och just nu formulerar jag responstankar så att pennan fingertopparna glöder. Det här är det absolut roligaste jag vet i hela världen och det betyder alltså att jag inte kan göra det halvhjärtat med vänsterhanden och göra en massa andra saker samtidigt. Eller rättare sagt: jag kan, men jag vill inte, och eftersom jag har möjligheten att välja så väljer jag TOTALT FOKUS PÅ RESPONSEN och låter i princip allt annat bli lidande. Bara för att förtydliga (om någon undrar) vilka saker som blir lidande: familjen, barnen, vännerna, jobbet, mitt eget skrivande, fritiden, mathållningen, sömnen, den personliga hygienen, ja, i princip allt. Jag har hört att andra har det så här när de skriver, men jag har det mer så här när jag ger respons på text. Det är ungefär som en hemtenta fast extremt ALLTSÅ EXTREMT mycket roligare. Och imorgon är det deadline för imorgon ska vi ses och prata text; jag, Liv, Anna och syster yster Elin.

Det ska bli SÅ KUL.

7 reaktioner på ”Brist på personlig hygien och annat

 1. Tänk att få respons från dig. Inget halvhjärtat jobb där inte ? Känner igen mig i att gå upp i responsarbete men riktigt så uppslukad har jag nog inte varit trots att jag också brukar tycka att det är väldans roligt. Och utvecklande, lärorikt, intressant osv ?

  1. Ja, jag tror helt ärligt att jag är en av de mest entusiastiska (men för den delen inte slarviga eller överslätande) responsläsare man kan ha. Jag älskar det. Faktum är att de allra största sakerna jag har lärt mig om skrivande, har jag nog faktiskt lärt mig genom att ge respons. Det är verkligen inte bara för mottagaren som det är värdefullt. Det är otroligt utvecklande.

 2. Jag tycker också om att ge respons, även om det är tidskrävande. En fördel är ju att man kan föreslå hur mycket ändringar som helst utan att sedan behöva slita sitt hår över hur de ska genomföras i praktiken. 😀

  Och jag blev nog också lite avis på Anna som får input från dig. Hoppas (och tror) att det blev en givande kväll för alla inblandade. 🙂

  1. Det blev en fantastiskt givande kväll för alla inblandade! Och du, no need för avundsjuka: säg bara till om du någonsin i något skede av skrivandet vill ha lite respons! Jag skulle jättegärna läsa det du skriver och ha åsikter om det 🙂

   1. Åh men på riktigt?! 🙂 Det skulle jag bli extremt glad över. Vi får väl se om manuset överlever lektörsläsningen bara, haha. Och det gäller så klart i andra riktningen också. Jag är väldigt nyfiken på dina projekt. 🙂 🙂

    1. Såklart på riktigt!

     Jag är väldigt nyfiken på hur det kommer gå med din lektörsläsning, tror som sagt att det kan vara otroligt bra att få in någon annans ögon redan tidigt i processen. Och lite senare i processen är jag gärna ett par andra ögon, om du skulle behöva 🙂 Vore superkul om du ville läsa det jag skriver också, tror att dina ögon skulle vara väldigt bra för min text!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.