Inför 2015

Mitt 2014 handlade mycket om att värdesätta allt jag har och att lära mig sätta gränser. Det är ju sådant som det tar ett helt liv att lära sig men det här året har varit en intensivkurs, kan man säga. Den största utmaningen var förstås att jag fick mitt andra barn, men att starta den här bloggen var också det en stor utmaning, bara på ett annat sätt.

Jag är egentligen en stor anhängare av nyårslöften, jag älskar tanken på det nya, fräscha året som ligger där framför mig, ett oskrivet blad, som nysnön ingen har gått på ännu. Allt är möjligt. Men jag har också de senaste åren insett att jag ofta misslyckas med mina storslagna planer (för jag måste ju alltid vara så himla storslagen), så i år sätter jag inga konkreta mål. Bara en riktning. Eller snarare flera. Som vanligt ska jag: Äta bättre, sova bättre, meditera mera, motionera mera – i den mån livet tillåter. Och förstås, skriva mera.

Mina planer för bloggen har jag ju redan redogjort för i det här inlägget, men när det gäller mitt övriga skrivande handlar det förstås om att få mitt manus så färdigt som möjligt. Drömmen är att bli helt klar och kunna skicka iväg det innan nästa år. Men kanske att det är lite väl optimistiskt, mest med tanke på att förlagen sällan tar in nya manus precis innan jul och det är väl då som jag har någon som helst chans att vara färdig i en ultimat verklighet. Jag har också planer på att skriva ett eller flera synopsis på planerade uppföljare till manuset, och kanske skriva en novell, men när det gäller allt sådant får jag se. Jag har två ledord för mitt skrivande det kommande året, och de är: Mer. Och bättre. Det är vad jag hoppas att jag kommer lyckas med, och det hoppas jag att ni andra också gör.

Lite sena nyårskramar till er allihop!

/Linda

 

5 reaktioner på ”Inför 2015

  1. Det där måste vara de mest realistiska nyårslöften jag sett på länge. Tror jag nappar dem. Om att bli bättre på det man ändå går omkring och liksom tycker att man borde bli bättre på. Dessutom, att skriva mer, då blir man bättre. Så det kommer att gå galant. Gott nytt år! Och jag är också väldigt glad över att du bloggar.

  2. Ja, jag har en inbyggd tendens att kanske inte alltid vara så realistiskt. Så nu för tiden försöker jag verkligen – även om jag inte alltid lyckas så bra som jag skulle önska 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.