Härliga höstplaner

Efter en tung vår, och ärligt talat efter ett par, tre, ganska tunga år, har jag bestämt mig för att hösten ska bli min present till mig själv. Att jag ska få göra nästan det allra roligaste jag vet, för att pigga upp mig själv och hämta kraft. Nämligen plugga. Heltid. Litteraturvetenskap.

Jag sökte förstås i mars, men häromdagen fick jag veta att jag kommit in, på Litteraturvetenskap med kreativt skrivande. Start första september.

FATTA VAD ROLIGT!!

Så nu vet jag med säkerhet vad jag ska göra hela hösten. Läsa, skriva och prata, om böcker och skrivande. Jag ska få vara med andra människor som också tycker om att läsa och att skriva och jag ska få göra det hela dagarna. Kan ni tänka er något bättre, egentligen?

12 reaktioner på ”Härliga höstplaner

  1. Ja, jag kommer absolut rapportera! Och jag hoppas verkligen att det blir så roligt som jag tänkt. Man vet ju aldrig. Ganska stor del av utbytet på en kurs beror på föreläsare och med-studenter, så jag håller tummarna för att alla är bra 🙂

 1. Grattis! Så himla roligt. Jag hade också storslagna planer på plugg ett år men av någon outgrundlig anledning fick jag kalla fötter och sökte ingenting och som.jag.ångrar.mig.nu.

  Ska bli kul att få läsa om hur det är i alla fall 🙂

  1. Ja, jag brukar tänka att jag skulle kunna plugga hela livet om det bara var ekonomiskt möjligt och moraliskt försvarbart, för att jag tycker det är så roligt.

   Men det är väl inte för sent för din del? Om du verkligen vill, kan det inte vara möjligt att göra det någon gång framöver, bara en termin? Vissa perioder fungerar det ju inte med det övriga livet, men någon gång kommer det säkert göra det? Det hoppas jag i alla fall att det kommer göra, för att ångra sig är inte roligt.

   Jag lovar som sagt att dela med mig av vad vi gör på Södertörn! 🙂

    1. Jag förstår 🙂 Jag vill ju också NU. Om jag inte hade kommit in nu och någon sagt till mig att jag kan ju söka i vår, så hade jag nog känt mig som ett barn som missat julafton och någon sagt: ”Det är ju julafton nästa år också!”. Ibland är det verkligen nu som gäller 😉

  1. Tack! Ja, det kan ju vara väldigt olika vilken form som passar en bäst. Just nu känns det väldigt skönt för mig att få komma iväg och träffa folk och vara någon annanstans än hemma 😉

   1. haha, du, det kan jag tänka mig… egentid med utrymme att göra precis, precis det man vill är ju jättelyxigt oavsett, men som förälder måste det ju vara… tja, [fill in the empty spaces med valfria värdeladdade ord], typ ^^

    1. Där satte du huvudet på spiken! 😉 Det är liksom vansinnigt, galet, pyramidalt underbart och fantastiskt. OCH exakt vartenda annat värdeladdat ord som går att komma på…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.