Creative overload

Om ni kommer ihåg några gamla inlägg som jag skrev om kreativitet som kändes som en inre explosion och om skrivandets upp och ner, där jag beskrev hur jag i vissa perioder får så mycket idéer att jag tror att jag ska bli galen och inte kan göra verklighet av ens hälften av allting, och definitivt inte kan koncentrera mig på mitt manus?

SÅ ÄR DET JUST NU och det är helt GALET UNDERBART samtidigt som det nästan driver mig till vansinne.

Det är verkligen så väldigt mycket som att vara förälskad. Varje stund är en ren njutning, livet liksom förvandlas till något glittrande, doftande, svävande och helt uppslukande, samtidigt som det blir helt omöjligt att göra saker som att plugga, jobba, äta och sova. Eller för den delen skriva en hemtenta.

GAH.
Men jag skulle inte byta det mot något annat i hela världen. Det skulle jag faktiskt inte.

6 reaktioner på ”Creative overload

    1. Ja, jag hoppas det också, i alla fall till hälften. En liten del av mig lider av att jag har så svårt att koncentrera på en sak i taget, men den största delen NJUTER 🙂

  1. Visst är det underbart! Hoppas du kan få till lite tid ändå – det är så värdefullt att kunna utnyttja all energi och liksom rida på vågen lite, det varar ju inte i evighet 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.